Genç Başkanlardan Kararlı Mesajlar

GENÇ BAŞKANLARDAN KARARLI MESAJLAR

YİĞİTCAN YILDIRIM: "ÇAĞDAŞ, YENİLİKÇİ VE ATATÜRKÇÜ BİR ÇİZGİDE SİZLERİ TEMSİL EDECEĞİM"

DURU KARAMAN: "HEPİMİZİ KAYNAŞTIRACAK ETKİNLİKLERE İMZA ATACAĞIM"

Kdz. Ereğli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Meclisi seçimlerinde başkan seçilen gençler, arkadaşlarına hedeflerini anlattı, sözler verdi. Çocuk Meclisi’nin 87, Gençlik Meclisi’nin 25 temsilciden oluştuğu seçimlerde Kdz.Ereğli Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanlığına Duru Karaman, Gençlik Meclisi Başkanlığına Yiğitcan Yıldırım seçildi.

Duru Karaman konuşmasında, yalnızca kendi okulundaki öğrenciler arasında değil, diğer okullarla da öğrencileri kaynaştırmaya dönük etkinlikler düzenleyeceğini söyledi. Karaman teşekkür konuşmasında arkadaşlarına "Dilerim bir sonraki seçimlerde siz de benim gibi oylar alırsınız" diye moral verdi.

Gençlik Meclisi Başkanı Yiğitcan Yıldırım, 2 yıldır Meclis çalışmalarında farklı görevlerde bulunduğunu hatırlatarak , çağdaş, yenilikçi, Atatürkçü bir çizgide çalışmalarını sürdüreceğini ve gençleri temsil edeceğini vurguladı.