Başkan Posbıyık, Polis Haftasını Kutladı

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajına “Ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca çalışarak milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü kutlu olsun” ifadeleri ile başlayan Posbıyık, mesajını şöyle sürdürdü;
“Canını hiçe sayarak üstlendikleri sorumluluğu başarıyla yerine getiren Emniyet Teşkilatımızın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da görevlerini başarıyla yerine getireceğine olan inancım tamdır.

İlçemizin huzuru ve güvenliği için olağanüstü fedakarlık göstererek görev yapan Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizi ve personelini ayrıca kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 174. Yıldönümünde Şehit Polislerimizi rahmetle anıyor, Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarının Polis Haftası'nı kutluyor, görevlerini sürdüren ve emekli olan polislerimize aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.”