Oyuncak Müzesi, Bilsem Öğrencilerini Ağırladı

Zonguldak Bilim ve Sanat Merkezi ( BİLSEM ) öğrencileri , TUBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen ‘’ Yer altından Yer Üstüne, Geçmişten Günümüze Zonguldak ‘’ projesi kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi’ni ziyaret ederek çeşitli etkinliklere katıldılar.

Türkiye genelindeki 9. Oyuncak Müzesi olan Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi, çocukların ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Zonguldak Bilim ve Sanat Merkezi ( BİLSEM ) öğrencileri , TUBİTAK 4004 Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen ‘’ Yer altından Yer Üstüne , Geçmişten Günümüze Zonguldak ‘’ projesi kapsamında Kdz. Ereğli Belediyesi Oyuncak Müzesi’ni ziyaret ettiler.

30 öğrenci ve rehber öğretmenleri  Müze koordinatörü Melih Can Tanrıkulu tarafından müzede geçmişten günümüze oyuncakların dünyası adlı çalışmaya katıldılar ardından  Oyuncak avı etkinliği ile gözlemlerini pekiştirdiler.

Müze koordinatörü Melih Can Tanrıkulu, etkinlik ile ilgili olarak; “BİLSEM öğrencilerinin TUBİTAK 4004 Projesi kapsamında Oyuncak Müzemizde etkinliğe katılmaları ve bu kültürel projenin bir paydaşı olarak bizleri görmeleri hem şehrimiz için hem de müzemizin görünürlük ve tanıtımı için çok kıymetli bir çalışma oldu” dedi.

Oyuncak Müzesi, Bilsem Öğrencilerini Ağırladı