Amacımız: Her Çocuk Gülsün, Mutlu Olsun

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta ilki gerçekleştirilen ‘’Çocuklar Gülsün Diye Denizle Buluşuyoruz’’ sosyal sorumluluk projesinin ikincisi gerçekleştirildi. Proje kapsamında 8 köyden 35 çocuk önce plaj tesislerindeki Aquapark’ın tadını çıkartıp ardından Oyuncak Müzesini gezdi.

Kdz. Ereğli Belediye Belediyesi’nin bu ay ikincisini gerçekleştirdiği ‘’Çocuklar Gülsün Diye Denizle Buluşuyoruz’’ projesi kapsamında, 8 farklı köy muhtarı kanalıyla tespit edilen 35 çocuk, önce Belediye Plaj Tesisleri’nde ardından Halk Kafe ve Oyuncak Müzesinde unutulmaz bir gün geçirdiler. .

AMACIMIZ: HER ÇOCUK GÜLSÜN, MUTLU OLSUN

Muhtarlar tarafından, Çevlik, Ramazanlı, Yazıcılar, Süleymanbeyler, Güzelyurt, Aydınlar, Şamlar ve Kızılcapınar köylerinden belirlenen 35 çocuk, güne plaj tesislerinde sabah sporu ve kahvaltı ile başladı. Ardından misafir çocuklara, günün anısına katılım belgeleri ile birlikte içinde plaj malzemelerinin ve kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantalar hediye edildi. Daha sonra havuz ve denizin keyfini çıkaran çocuklar öğlene kadar gönüllerince eğlendiler.

Kdz.Ereğli Belediyesi Başkan Vekili Erkan Mutlu konuşmasında, programı nedeniyle şehir dışında olan Belediye Başkanı Halil Posbıyık projeyi çok önemsediğini belirterek şunları söyledi;

”BAŞKAN HALİL POSBIYIK PROJEYİ ÖNEMSİYOR

“Sevgili çocuklar, “Çocuklar Gülsün Diye Denizle Buluşuyoruz’’ projesi ile sizleri burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Bugün Çevlik, Ramazanlı, Yazıcılar, Süleymanbeyler, Güzelyurt, Aydınlar, Şamlar ve Kızılcapınar köylerinden toplam 35 çocuğumuzla birlikteyiz. Hepiniz hoş geldiniz.. Belediye başkanımız Halil Posbıyık da bu projeyi çok önemsiyor. Hepinize teker teker selamlarını iletti. Sizleri gözlerinizden öpüyor. Kdz. Ereğli Belediyesi olarak, sizler için çok güzel aktiviteler hazırladık. Umuyorum hepiniz güzel anılar biriktirirsiniz.. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”

Çocuklar daha sonra plaj tesislerinde gönüllerince eğlenerek, Aqua Park’ın tadını çıkardılar, spor yapmanın keyfini yaşadılar. Misafir çocuklar daha sonra Belediye Halk Kafe’de öğle yemeği yedikten sonra Oyuncak Müzesi’ni gezerek, keyifli bir gün geçirdiler.

’Çocuklar Gülsün Diye Denizle Buluşuyoruz’’ Etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları ve Başkan Danışmanları da katıldı.

Amacımız: Her Çocuk Gülsün, Mutlu Olsun