30 Ağustos Zafer Bayramında Buluşalım

Kdz. Ereğli Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yılını büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Etkinlikler kapsamında Zafer Yürüyüşü ve Retrobüs konseri gerçekleştirilecek.

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. Yılı dolayısıyla Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından çeşitli etkinlikleri düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında 30 Ağustos Cuma günü 20:00’de Bozhane Çınaraltı’ndan başlayarak ‘Zafer Yürüyüşü’ gerçekleştirilecek.

RETROBÜS SAHNE ALACAK –DJ TOLGA ÜÇER  - HALK DANSLARI

Yürüyüşün ardından Sahil Bandı Süs Havuzu – Düren Kent Parkı’nda kurulan sahnede DJ Tolga Üçer performansı, Kdz. Ereğli Belediyesi Halk Dansları Ekibi’nin Zeybek Gösterisi ve ardından 21.00’de Retrobüs’ün Zafer Bayramı konseri gerçekleştirilecek. Davetlisiniz.

30 Ağustos Zafer Bayramında Buluşalım