Odunpazarı Belediye Başkanından Ziyaret

Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kdz. Ereğli Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Vekili Erkan Mutlu’yu kent ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları ve Başkan Danışmanları da hazır bulunurken Başkan Vekili Erkan Mutlu, Başkan Kurt’u Ereğli’de görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek kent ve belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Kazım Kurt ise Başkan Halil Posbıyık’ın yakın dostu olduğunu belirterek, “ Kdz. Ereğli’de olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bugüne kadar belediyecilik anlamında önemli çalışmalar yaptı ve Kdz. Ereğli’yi ülkemizin sayılı kentleri arasına getirmiştir. Kendisine selam ve sevgilerimi gönderiyorum.”dedi. Bakan Vekili Erkan Mutlu, Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a Alemdar Maketi ve kenti tanıtıcı çeşitli hediyeler takdim ederken, Başkan Kurt belediye atölyelerinde yapılan el yapımı hediye verdi.
Odunpazarı Belediye Başkanından Ziyaret