Çeken İçin Tören Düzenlendi

2004-2009 yıllarında Kdz. Ereğli Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan ve yaşamını yitiren Mustafa Çeken için belediye avlusunda tören düzenlendi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Çeken ailesine başsağlığı ve sabır dileyerek, şunları söyledi: Çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Birlikte görev yaptığımız süre içerisinde Kdz. Ereğli için önemli çalışmalar yaptık.  Mekânı cennet olsun. Ailesine, sevenlerine ve dostlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.

Törene, Çeken ailesi ve yakınları, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri, siyasiler, iş insanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çeken’in naaşı, okunan duanın ardından Bozhane Cami’nde İkindi namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı’na defnedilmek üzere götürüldü.

Çeken İçin Tören Düzenlendi