Kdz. Ereğli’de Haftasonu Müzik Keyfi

Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından Yaz Etkinlikleri kapsamında hafta sonu sahneye çıkan Metin Bekar ve Birkan Kusay büyük bir beğeni ile izlendi. Ayrıca Akarca Mahallesi Tarihi Akkuyu Meydanı’nda kurulan El işi Ürünleri Pazarı’nda eğitmen Seyfettin Ünlü tarafından Dekoratif Tablo Yapımı etkinliğe gerçekleştirildi.

METİN BEKAR COŞTURDU

Kdz. Ereğli Belediyesi yaz etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Ağustos 2024 Yaz etkinlikleri kapsamında Düren Kent Parkı – Sahil Ofis Yolu’nda sahneye 17 Ağustos Cumartesi sahne alan Metin Bekar türküleri ve repertuarı ile alanı müzik severlere harika bir konser verdi.

BİRKAN KUSAY’DAN MÜZİK ZİYAFETİ

18 Ağustos Pazar akşamı Servet Öztürk’ün sunumuyla sahne alan bölgemizin güçlü sesi Birkan Kusay ise türküleri ve şarkıları ile keyifli bir müzik ziyafeti sundu.

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Vekili Erkan Mutlu, sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti.

AKKUYU’DA DEKORATİF TABLO YAPIMI ETKİNLİĞİ

Ayrıca 17 Ağustos Cumartesi Akarca Mahallesi Tarihi Akkuyu Meydanı’nda kurulan El işi Ürünleri Pazarı’nda eğitmen Seyfettin Ünlü tarafından Dekoratif Tablo Yapımı etkinliği gerçekleştirildi.

Yaz etkinlikleri Ağustos ayı boyunca devam edecek.

Kdz. Ereğli’de Haftasonu Müzik Keyfi