Deniz Manzarasında Maç Keyfi

Kdz. Ereğli Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında A Milli takımımızın Euro2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını LED ekranda yayınlıyor. Vatandaşlar deniz kenarında hep birlikte maç izlemenin keyfini yaşıyor.

Yaz etkinlikleri kapsamında A Milli takımımızın Euro2024 Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını LED ekranda yayınlayan Karadeniz Ereğli Belediyesi Yaz boyunca ayrıca çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

ÇEKYA MAÇINDA BULUŞALIM

A Milli takımımızın Gürcistan ve Portekiz maçlarını canlı olarak Ofis Yolu üzerindeki Süs Havuzu’nda kurduğu sahnede yayınlayan Kdz Ereğli Belediyesi 26 Haziran Çarşamba saat 22:00’de Çekya ile yapacağımız maçı da yayınlayacak.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık ve ailesiyle birlikte maçları takip ederken, sporseverler Türkiye’nin en güzel sahilinde deniz manzarasında maç izlemenin keyfini yaşıyor.

Deniz Manzarasında Maç Keyfi