Kdz. Ereğli Belediyesi, ‘Sağlık İçin, Hepimiz İçin’ Denetimlerinde

 

Bilim Kurulu’nun tavsiyesi, İçişleri ve Sağlık Bakanlığı’nın genelgeleri doğrultusunda 81 ilde koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı eş zamanlı gerçekleştirilen denetimler Kdz. Ereğli’de de başladı. Kaymakamlık başkanlığında gerçekleştirilen denetimlere Belediye Başkan Vekili Satılmış Yiğit ve Başkan Yardımcısı Atilla Bulak zabıta ekipleri ile birlikte katılıyor.

Kaymakam İsmail Çorumluoğlu başkanlığındaki heyetin koordinesinde, ilçe genelindeki konaklama tesisi, alışveriş merkezi, pazar yeri, lokanta, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikah yerleri, berber, kuaför, güzellik merkezi, internet kafeler, park, piknik alanları, taksi durakları ile şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları başta olmak üzere tüm yaşam alanları maske, sosyal mesafe, temizlik kurallarına göre denetleniyor.

Denetimler sırasında Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Belediye Başkan Vekili Satılmış Yiğit, TSO Başkanı Arslan Keleş, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak ve diğer kurum müdürleri, esnafa maske dağıttı.