siksorulan

Belediyenize ait Düğün Salonu Rezervasyon Taleplerini Ne Zaman ve Nereye Yapabilirim?

Rezervasyonlarınızı Konuyla ilgili 333 13 70 numaralı telefondan İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne ulaşıp, istediğiniz tarihin boş olup, olmadığını öğrenebilir, daha sonrasında Belediyemiz İşletme ve İştirakler Müdürlüğü'ne gelerek kayıt işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Belediye düğün salonunda hangi hizmetler verilmektedir?

Salon dışında garson ve masa sandalye örtüleri(giydirme) hizmeti verilmekte olup,bunun dışında yiyecek içecek orkestra ve fotoğraf düğün sahibi tarafından karşılanmaktadır.

Salonunuz kaç kişilik kapasiteye sahiptir?

Salonumuzun kapasitesi 650 kişilik olup ekstradan gelen misafirlerimiz için masa sandalye temin edilerek ihtiyaç karşılanmaktadır.

Belediyenizin işgaliye otopark ücreti yasal mıdır?

5393 sayılı belediye kanunun 15.maddesinin (p)fıkrası içinde yer alan Belediyelerin Karayolu,yol,cadde,sokak,meydan ve benzeri üzerinde araç park yerleri tespit etmek işletmek görevleri arasındadır.  İşgaliye ücreti olduğundan KDV den muaftır.

İşgaliye otopark alanlarının işleyişiyle ilgili bilgi alabilir miyiz?

Belediyemiz işgaliye otopark alanlarında  engelli ve basın araçlarına 3 saat ücretsiz yararlanma hakkı vardır.Ayrıca  Engelli vatandaşlarımız için özel park alanları bulunmakta olup buralardan herhangi bir ücret alınmamaktadır. Bunun dışında emniyet karşısı ve katlı otopark hariç bütün işgaliye otopark yerlerimizde de ilk 15 dk.ücretsiz olup 15 dk’dan sonra bulunduğu bölgeye göre ücretlendirilir.

İşgaliye Otopark Borçlarını Nereye Ödeyebilirim?

İşgaliye Otopark Borçlarını bulunduğu bölgelerde peronlarda bulunan görevli arkadaşlara nakit veya kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.Belediyemizin http://www.kdzeregli.bel.tr/ adresine girerek Otopark Borç Sorgulamada Sanal Pos tan plakanızı sorgulayarak borcunuzu kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz.

Belediyenizin Özel Günler İçin Masa Sandalye Temin Etme Hizmeti Var mıdır Uygulanan Prosüdür Nedir?

Masa Sandalye Rezervasyonlarınızı İşletme ve İştirakler Müdürlüğü 'ne bizzat başvurarak yapabilirsiniz.200 Tl depozito ücreti alınmaktadır.Akıbetinde masa ve sandalyeler kurumumuza sağlam olarak teslim edildiğinde söz konusu ücret başvuru sahiplerine iade edilmektedir.

Masa ve Sandalye talepleri doğrultusunda vatandaşlara nakliye ile ilgili olarak araç temini sağlanıyor mu?

Müdürlüğümüzde böyle bir hizmet verilmemektedir.

Masa ve Sandalyeleri nereden teslim alabilirim?

Belediyemize bağlı düğün salonundan temin edebilirsiniz.

Belediyeniz Sosyal Tesislerinde Ne Tür Hizmetler Vermektesiniz?

Su ürünleri,Çilek Cafe ile Sahil Cafe sosyal tesislerimizde kesintisiz internet,sabah kahvaltısı,köfte ,hamburger ,tost,pizza ,sigara böreği , pasta çeşitleri ile sıcak soğuk içecekler v.b.hizmetler verilmektedir.

Belediyeniz Sosyal Tesislerinizde Bebek Emzirme Odaları Mevcut mudur?

Evet böyle bir hizmetimiz vardır.Sahil Bandında Bulunan Sü Ürünleri Tesislerimizde ve Sahil Sonunda Bulunan Sahil kafemizde Siz Değerli halkımıza Hizmet Verilmektedir.

Belediyeniz Spor Tesisi İşletmenizde ne gibi aktiveler vardır?

Kaykay pisti (ücretsiz),futbol(30 dk.10 TL),mini golf-tırmanma-buz pateni(30 dk 5TL) hizmetleri yer almakta bunun dışında kafeterya bölümünde de sıcak soğuk içecekler ile tost servisi yapılmaktadır.

Çoğunlukla Bulutlu

Çoğunlukla Bulutlu