siksorulan

Belediyenizce Yaptırılmakta Olan İhaleleri Nereden Öğrenebilirim ?

Belediyemizce yaptırılacak olan  yapım işleri ile ilgili ihaleleri kurumumuzun internet sayfasından (www.kdzeregli.bel.tr) , güncel menüsünün, ihale ilanları  alt menüsüne tıklamak suretiyle öğrenebilirsiniz.

Tehlikeli, Kullanılmayan, Boş Olarak Bulunan Binaların Yıkımı Konusunda Nereye Başvurabilirim ?

Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü - Plan Ve Proje Müdürlüğü Ve Zabıta Müdürlüğü’ne Şahsen Başvuruda Bulunacağınız Gibi, Yazılı Dilekçeyle Veya 333 1 333 Nolu Çağrı Merkezi’ni Arayarak Da Talebinizi İletebilir, Ayrıca İnternet Sitemizden E- Dilekçe Bölümündeki İlgili Dilekçeyi Doldurarak Talebinizi İletebilirsiniz.

Asfalt Taleplerimi Nereye Ve Nasıl İletebilirim ?

Yazılı Olarak, Dilekçeyle Fen İşleri Müdürlüğüne Başvurabilir, 333 1 333 Numaralı Çağrı Merkezi’nden Fen İşleri Müdürlüğü’ne Bildirebilir, İnternet Sitemizden E- Dilekçe Bölümündeki İlgili Dilekçeyi Doldurarak Talebinizi İletebilirsiniz.

Talebiniz Yerinde İncelendikten Sonra, Uygun Görülmesi Durumunda Yıllık Çalışma Programına Alınarak, Program Doğrultusunda Asfalt Serimi Yapılması   Sağlanacaktır.

Elektrik Direkleri Ve Aydınlatma Konusunda Belediyenizin Yetkisi Var Mıdır ?

Elektrik Şebeke Çalışması, Aydınlatma Faaliyetleri Konusunda Belediyemizin Her Hangi Bir Sorumluluk, Görev Ve Yetkisi Bulunmamaktadır. Bu Konuda Görev Enerjisa,Bedaş Gibi Kurumlara Aittir.

İmar Yolunun Açılması Talebimizi Nasıl Ve Ne Şekilde Yapabiliriz ?

Talebiniz Yerinde İncelendikten Sonra, (Yola Terk İşlemleri Tamamlanmak Şartıyla ) Uygun Görülmesi Durumunda Yıllık Çalışma Programına Alınır Ve Yolun Açılması Sağlanır.

Kaldırım Talebimizi Nasıl Ve Ne Şekilde Yapabiliriz ?

Yazılı olarak, dilekçeyle Fen İşleri Müdürlüğüne başvurabilir, 333 1 333 numaralı Çağrı Merkezi’nden Fen İşleri Müdürlüğü’ne bildirebilir, internet sitemizden e- dilekçe bölümündeki ilgili dilekçeyi doldurarak talebinizi iletebilirsiniz.

Talebiniz yerinde incelendikten sonra, uygun görülmesi durumunda yıllık çalışma programına alınarak, program doğrultusunda kaldırım yapılması sağlanacaktır.

Bulutlu

Bulutlu