sosyalkamu

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

Engelli Taşıma Hizmeti

1.Kimlik belgesi                       2.Engelli raporu                               3. Adres ve Telefon bilgisi

İhtiyaç sahibi yada yakını en az bir gün önceden arayıp gidilecek yer ve saatin bilgisini verir.Randevusu kaydedilen kişi bilgisi  ilgili birime (Ulaştıma hizmetleri müdürlüğüne)mail yoluyla bildirilir.İhtiyacı biten vatandaş tekrar istediği yere bırakılır.

Gençlik Meclisi

1.Öğrenci Belgesi                                               2.Bir adet resim

Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yapılarak her okuldan belirlenen 4 adaydan seçim yoluyla 1 Öğrenci belirlenir.Her öğrenci kendi ve okulu adına istek ve projelerini meclise sunar.toplantılar sonucu alınan kararlar KDZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI'NA iletilir.1 yıllık hizmet süresi bulunmaktadır.

Çocuk Meclis

Engelliler Koordinasyon Merkezi

1.Kimlik belgesi                         2.Engelli raporu (en az %40 engeli bulunmak şartıyla)               3. Adres ve Telefon bilgisi

Vatandaşlarımız varsa kendi imkanlarıyla yoksa engelli taşıma aracımızı kullanarak hafta içi 08:00 - 17:00 saatleri arasında merkezimizde yer alan hertürlü sosyal oyun alanlarından faydalanabileceklerdir.

“Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenmesi, eksiksiz belge ile başvuru yapılmasına rağmen hizmetin belirtilen sürede tamamlanamaması veya yukarıdaki tabloda bazı hizmetlerin bulunmadığının tespiti durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.”

İlk Müracaat Yeri

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü

İsim

Mehmet AKSOY

Ünvan

:

Sosyal Yardım İşleri Müdür V.

Murtaza Mah. Yukarı Beyçayırı Sok No:39 67320 Kdz.Ereğli

Faks