kulturgorev

1.Belediye Başkanlığı tarafından belirlenen amaç ve ilkelerine uygun olarak belediyenin sosyal ve kültürel etkinliklerini (konferans, seminer, sempozyum, panel, tiyatro, kongre, şiir dinletisi, konser, müzik, eğlence, geziler, piknik, sportif etkinlikler, amatör spora yardım ve destek v.b.) uygun bir program akışı hazırlayıp başkanlık onayına sunarak, onaylanan programı, bağlı birimleri koordine ederek, uygulamak, değerlendirmek ve raporlaştırmak.

2.Belediye Kent Arşivi için gerekli materyallerin tespiti, temini ve korunmasını sağlamak.

3.Kent halkından gelen talepler doğrultusunda, bilgi ve becerilerinin yükseltilmesi için kültürel, mesleki ve teknik eğitim programları düzenlemek.

4.Belediyenin sosyal bir etkinliği olan Ulusal ve uluslararası festivaller düzenlemek.

5.Resmi  ve dini bayram kutlamaları, topluma mal olmuş kişiler için anma törenleri, önemli gün ve haftalara ait etkinlikleri düzenleyip kent halkının dayanışma ve kaynaşmasını sağlamak.

6.Belediyeyi ilgilendiren hususlar doğrultusunda basın-yayın kuruluşları ile irtibatını geçerek, haber ve yazıları derleyip makama sunmak ve Başkanlık Makamının ve Belediye haberlerinin, derlenip basına servis edilmesi.

7.Belediyemize gelen vatandaşlara gerekli hususlarda yardımcı olmak, sorunlarına çözüm üretmek ve işin takibini yapıp memnuniyeti sağlamak.

8.Belediyemizce yapılan etkinlik ve hizmetlerin halka tanıtımının ve duyurusunun yapılması.

9.Kdz Ereğli açısından önemli günleri ve kişileri anma adına düzenlenen etkinlikler kapsamında gerekli olan görevleri yerine getirmek, etkinlik davetiyelerini hazırlayarak, dağıtımını sağlamak.

10.Evlenen vatandaşlara Belediye Başkanı adına evlilik tebriği, ;Vefat eden vatandaşlarımızın yakınlarına ise taziye mesajı gönderilmesini sağlamak.

11.Şehirdeki amatör sporculara destek vermek, farklı spor etkinliklerinde bulunmak ve spor müsabakaları düzenlemek.

12.Belediyemizin hem uluslararası kuruluşlarla hem kardeş şehirlerle hem de farklı kültürlerle ilişki kurması, geliştirmesi ve yeni projeler üretmesi.

Pzt Sal Çrş Prş Cu Cts Pz
Sağanak