İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Görevleri

1.TOPLU KONUT İŞLETMESİ:

Toplu konut işletme servisi belediye adına işletmenin elinde bulunan menkullerin veya gayrimenkullerin yürürlükteki mevzuat hükümleri doğrultusunda satışını tahsisini ya da kiralanmasını gerçekleştirmektedir. Müdürlüğümüzün elinde   halen 2 adet daire mevcuttur.

2.OTOPARK İŞLETMESİ:

İlçemizin sanayi bölgesinde yer alması buna paralel olarak  gelir düzeyinin de yüksek olması, ayrıca turizm açısından gelişen bir bölge olması nedeniyle  motorlu araç yoğunluğu oldukça fazladır. Şehrimizde  sorumluluğumuz altında bulunan   otoparkların halkımıza  daha sağlıklı ve daha kaliteli hizmet verebilmek. Müdürlüğümüzde bağlı olarak Terminal, Katlı Otopark, Emniyet Karşısı park, Kamyon Garajı, ve Yol kenarı işgaliyesi olmak üzere çeşitli bölgelerde  hizmet vermekteyiz.

3.YAŞLILAR VE GENÇLER  EVİ  İŞLETMESİ

İlçemizde yaşayan yaşlılarımızın ve gençlerimizin bir araya gelebilmeleri, kaynaşmalarının sağlanması, yaşlılarımızın ve gençlerimizin birlikte sosyal ve kültürel faaliyetler yapabilmeleri, yaşlılarımızın ve gençlerimizin aralarındaki diyaloğun  artması  ve ortak  projeler üretebilmeleri açısından daha sağlıklı, daha temiz ve daha kaliteli hizmet sunabilmek. Müdürlüğümüzde Yaşlılar ve Gençler evi, Belediye Çay Ocakları, Kestaneci Piknik alanı Kır Kahvesi,Düğün Salonu Fuaye bölümü ve  Bozahane Mevkiinde  bulunan Belediye Sosyal Tesislerinde çay, sıcak ve soğuk içecek servis hizmeti verilmektedir.

4. BELEDİYE DÜĞÜN SALONU:

Belediyemizin düğün salonu İlçemizde yaşayan halkımıza daha sağlıklı ve kaliteli hizmet sunarak, düğün salonlarının tek elden ve sistemli bir şekilde çalışmasını sağlamak.

5. MEMUR YEMEKHANESİ:

Memur, İşçi ve Sözleşmeli personelimize yemek servisi vermektedir. Yemekhanemiz Festival döneminde gelen  misafirlerimizin kullanımına açılarak öğle akşam yemeği ve servis hizmeti verilmek.

6. LİMAN İŞLETMESİ:

İlçemizin gelişen bir bölgede olması, sanayi bölgesinde yer alması ve ilçemizdeki taşımacılık faaliyetlerinin yoğun olması nedeniyle Belediyemiz Limanını kullanan nakliye gemilerine daha kaliteli hizmet verebilmesi bakımından gerekli çalışmaların yapılabilmesi ve Limanın daha etkin ve verimli bir şekilde çalıştırılabilmek.

Sağanak

Sağanak