İtfaiye Müdürlüğü Kamu Hizmet Standardı

HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ

(EN GEÇ )

1 Yangın Söndürme Ve Kurtarma Telefon İle Başvuru (112 Acil Çağrı Merkezi İhbar Hattı) 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE BAŞVURU GELDİĞİ AN HEMEN OLAY YERİNE GİDDİLİR VE YANGIN SÖNDÜRME VE KURTARMA İŞLEMİ GERÇEKLEŞTİRİLİR. (ŞEHİR İÇİ 5 DAK.)
2 Baca Temizliği Başvuru dilekçesi (Adres ve iletişim bilgileri) MÜRACAATIN YAPILDIĞI GÜNDEN SONRA 7 GÜN İÇİNDE (HAVA ŞARTLARININ UYGUNLUĞUNUNDA)
3 Kapı Açma

Telefon ile başvuru (112 Acil Çağrı Merkezi İhbar Hattı)

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE BAŞVURU GELDİĞİ AN HEMEN OLAY YERİNE GİDDİLİR VE İŞLEM GERÇEKLEŞTİRİLİR. (ŞEHİR İÇİ 10 DAK.)
4 Su Baskını Telefon ile başvuru (112 Acil Çağrı Merkezi İhbar Hattı) 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNE BAŞVURU GELDİĞİ AN HEMEN OLAY YERİNE GİDDİLİR VE İŞLEM GERÇEKLEŞTİRİLİR. (ŞEHİR İÇİ 5 DAK.)
5 Yangın ve Kurtarma Eğitimi verilmesi

1-Başvuru dilekçesi (Adres ve iletişim bilgileri)

2- Eğitime katılacakların İsim Listesi

6 Yangın Tatbikatı başvurusu Başvuru dilekçesi (Adres ve iletişim bilgileri) MÜRACAATIN YAPILDIĞI GÜNDEN İTİBAREN 7 GÜN İÇİNDE (İtfaiye Hizmetlerini aksatmamak amacı ile) GERÇEKLEŞTİRİLİR.
7 Gönüllü İtfaiyeci Başvurusu

1-Gönüllü İtfaiyeci Başvuru Formunun doldurulması

2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi

3-Diploma Fotokopisi

4-2 Adet Vesikalık Fotoğraf

5-Sağlık Raporu

MÜRACAATIN YAPILDIĞI GÜNDEN İTİBAREN 7 GÜN İÇİNDE BAŞVURUSUNUN KABUL EDİLİP EDİLMEDİĞİ BİLDİRİLİR.

(Kabul edildiğinde Gönüllü İtfaiyeci Eğitimlerine başlama tarihi bildirilir.)

Yangın bakımından incelenen İş yerlerine ait Muayene Raporu

Başvuru dilekçesi ( Adres İletişim Bilgileri )

MÜRACAAT YAPILDIĞI GÜNDEN İTİBAREN 2 GÜN İÇERİSİNDE İŞYERİNE YANGIN GÜVENLİK KONTROLÜNE GİDİLİR, GEREKLİ EKSİKLİKLERİN TAMAMLANMASI BİLDİRİLİR. EKSİKLİKLER TAMAMLANDIKTAN SONRA İTFAİYE RAPORU HAZIRLANR VE TESLİM EDİLİR.

Başvuru esnasında yukarıda belirtilen belgelerin dışında belge istenilmesi veya başvuru eksiksiz belge ile yapıldığı halde, hizmetin belirtilen sürede tamamlanmaması durumunda ilk müracaat yerine ya da ikinci müracaat yerine başvurunuz.

İlk Müracaat Yeri : İtfaiye Müdürlüğü İlk Müracaat Yeri : Başkan Yardımcılığı
İsim : Muhammet Ali ATEŞ İsim : Atilla BULAK
Unvan  : İtfaiye Müdürü Unvan  : Belediye Başkan Yardımcısı
Adres : Murtaza Mah. Hasan Arslan Sokak No:39 Adres : Murtaza Mah. Hasan Arslan Sokak No:39
Tel    : 0372 333 12 05 Tel    : 0372 333 11 58
Faks : Faks :
e-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

yanbilgi2