benihaberdaret

Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak; tüm etkinlik ve duyurularımızı yaşadığımız kentin insanları ile paylaşmak için kurumsal web sitemizde yeni bir iletişim kanalı açmış bulunuyoruz.

Sizler de bu etkinlik ve duyurularımızdan “Haberim Olsun” diyorsanız   Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresimize bir mail göndermeniz yeterlidir.

Mailinizde belediye duyurularını; e-posta adresinize veya cep telefonlarınıza ya da her ikisine de birden gönderilmesi gibi seçenekleri belirtmenizi istiyoruz.

Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta adresimize vereceğiniz yanıtlarda; GSM ve e-posta adreslerinizi, ad ve soyadınızı, (Ereğli dışında iseniz) yaşadığınız şehri, Ereğli’de yaşıyorsanız ikamet etmekte olduğunuz mahallenizi yazmanızı da rica ediyoruz.

Daha güzel, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir Ereğli için, katılımcı ve paylaşımcı yerel yönetim anlayışına katkılarınızı bekliyoruz…

İlgili Konular

Pzt Sal Çrş Prş Cu Cts Pz