Haziran 2018 Meclis İlanı

İ L A N

KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 6 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Dr.Hüseyin UYSAL

G Ü N D E M

1.Kdz.Ereğli Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Binası Yapımı(1.Etap) için İller Bankasından Kredi alınmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

2.
Sözleşmeli personel istihdam edilmesinin görüşülmesi.

3.İlçenin çeşitli mahallelerinde yapılacak olan Kadastro yenileme çalışmaları için bilirkişilerin belirlenmesi.

4.
Süleymanlar Mahallesi, Cehennemağzı Mağaraları Arkeolojik Sit Alanı sınırlarının plana işlenmesinin görüşülmesi.

5.
İmar Planı Notları değişikliğine askı müddeti içerisinde yapılan itirazların görüşülmesi.

6.
Resmi kurumların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.

7.
Şahısların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.

8.
İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

Meclis Hakkında

Çoğunlukla Bulutlu