Mayıs 2018 Meclis İlanı

İLAN

KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Dr.Hüseyin UYSAL

GÜNDEM

1.Belediyemiz 2017 mali yılı Kesin Hesabı ve Yönetim Dönemi Hesabı ile Taşınır Mal Kesin Hesabı ve Yönetim Dönemi Hesabının görüşülmesi.

2.Kdz.Ereğli Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark Binası Yapımı(1.Etap) için İller Bankasından Kredi alınmasının görüşülmesi.

3.İlçenin Akarca Mahallesi ada 496, parsel 24’de kayıtlı taşınmazın tahsis işleminin görüşülmesi.

4.Resmi kurumların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.

5.İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

6.Belediyemiz ile Karadeniz Bölge Komutanlığı arasında imzalanacak olan Kaletepe Protokolü için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

7.Memur kadrolarında derece değişikliği yapılmasının görüşülmesi.

8.Resmi kurumlara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.

9.Şahıslara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.

10.İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi.

Meclis Hakkında

Çoğunlukla Bulutlu