Nisan 2018 Meclis İlanı

İLAN
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 4 Nisan 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Esra ALPAGO
Belediye Başkanı V.

GÜNDEM

1.3 adet Encümen Üyesi seçimi.
2.İhtisas Komisyonlarının seçimi.
3.Belediyemizin 2017 yılına ait Denetim Komisyonu raporunun meclisin bilgisine sunulması.
4.Belediyemizin 2017 yılına ait Faaliyet Raporunun görüşülmesi.
5.Ek ödenek verilmesinin görüşülmesi.
6.İlçenin Bağlık ve Müftü Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan 27 Mayıs Caddesi isminin Şehit Kader ACAR Caddesi olarak değiştirilmesinin görüşülmesi.
7.İlçenin Göktepe Mahallesi Malatra Sokak isminin Küçük Yalı Sokak olarak değiştirilmesinin görüşülmesi.
8.Şahısların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
9.İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.
10.Resmi kurumlara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.
11.İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi.
12.Plan notlarının değişikliğine ait komisyon raporunun görüşülmesi.

Meclis Hakkında

Çoğunlukla Bulutlu