Mart 2018 Meclis İlanı

İLAN
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 7 Mart 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Dr.Hüseyin UYSAL

GÜNDEM

1.İlçenin Bağlık Mahallesi tapunun 68 ada, 62-63-70-71 ve 72 parsellerde kayıtlı taşınmazın tahsis işlemine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
2.Resmi kurumların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
3.Şahısların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
4.İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.
5.Avrupa Birliği ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Projeleri için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.
6.2018 yılı 20.000 Ton Sıcak Asfalt Alımı için İller Bankasından Kredi alınmasının görüşülmesi.
7.Göztepe Araç ve Yaya Geçiş Köprüsü Yapım işi için İller Bankasından Kredi alınmasının görüşülmesi.
8.Kışla Mahallesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi Yapım işi için İller Bankasından Kredi alınmasının görüşülmesi.
9.Plan notlarının değişikliğine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
10.Resmi kurumlara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.
11.Şahıslara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.
12.İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi.
13.Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nce İnşa Edilmiş Olan Taşkından Koruma Tesisleri Devir Protokolünün imzalanabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

Meclis Hakkında

Çoğunlukla Bulutlu