Ocak 2018 Meclis İlanı

İLAN
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 3 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Dr.Hüseyin UYSAL

G Ü N D E M

1.Belediye Meclisinin 2018 yılı aylık toplantı gününün belirlenmesinin görüşülmesi.
2.Belediye Meclisinin 2018 yılında izinli sayılacağı ayın belirlenmesinin görüşülmesi.
3.Denetim Komisyonunun seçilmesi ve ödeneğinin belirlenmesinin görüşülmesi.
4.Belediye Meclis ve İhtisas Komisyonu Üyelerinin huzur hakkı ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.
5.5620 Sayılı Kanuna göre geçici işçi vizesi alınmasının görüşülmesi.
6.Belediyemiz Zabıta ve İtfaiye Personeline maktuen ödenmekte olan fazla çalışma ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi.
7.Sözleşmeli personelin sözleşmelerinin yenilenmesi ve ücretlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.
8.Belediyemize 2018 yılı içerisinde yapılacak şartlı bağışların alınmasının görüşülmesi.
9.Kdz.Ereğli Belediye Spor Kulübüne nakdi ve ayni yardım yapılmasının görüşülmesi.
10.İlçenin Bağlık Mahallesi Şehit Rıdvan Sokak No:8 ve 18’de bulunan mülkiyeti Belediyemize ait 2 adet dükkanın 10 yıllığına kiraya verilmesinin görüşülmesi.
11.İlçenin Süleymanlar Mahallesi 5 ada, 359 parselde kayıtlı mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parselin (3.120,08 m2) Üniversite Kampüs alanı olarak kullanılmak üzere Maliye Hazinesi adına devir yapılmasının görüşülmesi.
12.Zonguldak Ereğli İçme Suyu Tesisleri Devir Teslim Protokolünün imzalanabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.
13.Mülkiyeti Belediyemize ait Soğanlıyörük’te (Delihakkı) bulunan 138 ada, 131 parsel içinde belirlenen 1. ve 2. Bölgenin Gençlik ve Spor Bakanlığı’na tahsisine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
14.Resmi kurumların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
15.Şahısların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
16.İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.
17.Karadeniz Ereğli Belediyesi Özel Halk Otobüslerinin Çalıştırılmasına İlişkin Yönetmelik ile Kdz.Ereğli Belediyesi Servis Aracı Yönetmeliğinde madde değişikliği yapılmasının görüşülmesi.
18.Resmi kurumlara ait imar tadilat taleplerinin görüşülmesi.
19.Şahıslara ait imar tadilat taleplerinin görüşülmesi.

Meclis Hakkında

Bulutlu