Kasım 2017 Meclis İlanı

İ L A N
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 1 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Ayhan ATAY
Belediye Başkanı V.

G Ü N D E M

1. Karadeniz Ereğli Belediyesi Tente ve Sundurmalar Hakkında Usul ve Esasları Uygulama Yönetmeliğinin görüşülmesi.

2. İlçenin Bağlık Mahallesi Lojmanlar Bölgesi Eğitim Tesis Alanında kalan 1490 ada, 9 parselin tapu devir talebinin görüşülmesi.

3. Kdz.Ereğli Belediyesi 2017 mali yılı gelir tarifesinde değişiklik ve ilave yapılmasının görüşülmesi.

4. Kdz.Ereğli Belediyesi Sınırları İçerisinde Çalışan S Plakalı Öğrenci Servis Araçlarının Koltuk Kapasitelerinin Belirlenmesinin Görüşülmesi.

5. Belediyemiz 2018 yılı Performans Programının görüşülmesi.

6. Belediyemiz 2018 yılı ve izleyen iki yıl Gelir-Gider Bütçeleri ile Finansmanın Ekonomik Sınıflandırması Bütçesinin görüşülmesi.

7. Resmi kurumlara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.

8. Şahıslara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.

9. İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi.

10. Belediyemiz 2018-2022 yılları arasına ait 5 yıllık imar programı yapılmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

Meclis Hakkında

Bulutlu