Ekim 2017 Meclis İlanı

İ   L  A  N
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 4 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Dr.Hüseyin UYSAL

G Ü N D E M
1.Kent Meydanı, Camii ve Yeraltı Otopark Binası Yapım işi için İller Bankasından Kredi alınmasının görüşülmesi.
2.Göztepe Araç ve Yaya Geçiş Köprüsü Yapım işi için İller Bankasından Kredi alınmasının görüşülmesi.
3.Elmatepe Mevkii Yaya Üst Geçit Köprüsü Yapım işi için İller Bankasından Kredi alınmasının görüşülmesi.
4.Kışla Mahallesi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi yapım işi için İller Bankasından Kredi alınmasının görüşülmesi.
5.Karadeniz Ereğli Belediyesi Özel Halk Otobüslerinin Çalıştırılmasına İlişkin Yönetmelikte değişiklik yapılmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.
6.Karadeniz Ereğli Belediyesi Servis Aracı Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.
7.Karadeniz Ereğli Belediyesi Taksi Durakları ve Ticari Taksi Çalıştırılmasına ait Yönetmelikte değişiklik yapılmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.
8.Belediyemiz 2017 mali yılı Gelir tarifesine ilave ve değişiklik yapılmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.
9.Kdz.Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı işletmelerin Kdz.Ereğli Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesis İşletmesi adı altında birleştirilmesi konusuna ait komisyon raporunun görüşülmesi.
10.Resmi kurumların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
11.Şahısların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
12.İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.
13.Süleymanlar Mahallesi ada 5, parsel 36-39-198-253-255 ve 256’da kayıtlı taşınmazların 08.06.2017 tarih ve 2017-10/116 sayılı karar ile yapılan plan değişikliğine askı müddeti içerisinde yapılan itiraza ait komisyon raporunun görüşülmesi.
14.Karadeniz Ereğli Belediyesi Tente ve Sundurmalar Hakkında Usul ve Esasları Uygulama Yönetmeliğine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
15.Belediyemiz 2018-2022 yılları arasına ait 5 yıllık imar programı yapılmasının görüşülmesi.

Meclis Hakkında

Bulutlu