Eylül 2017 Meclis İlanı

GÜNDEMDE BULUNAN MADDELER

1. Şahısların imar plan tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.
2. Karadeniz Ereğli Belediyesi Özel Halk Otobüslerinin Çalıştırılmasına İlişkin Yönetmelikte değişiklik yapılmasının görüşülmesi.
3. Karadeniz Ereğli Belediyesi Servis Aracı Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.
4. Karadeniz Ereğli Belediyesi Taksi Durakları ve Ticari Taksi Çalıştırılmasına ait Yönetmelikte değişiklik yapılmasının görüşülmesi.
5. Belediyemiz 2017 mali yılı Gelir tarifesine ilave ve değişiklik yapılmasının görüşülmesi.
6. Kdz.Ereğli Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğüne bağlı işletmelerin Kdz.Ereğli Belediyesi İktisadi ve Sosyal Tesis İşletmesi adı altında birleştirilmesi konusunun görüşülmesi.
7. Resmi kurumlara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.
8. Şahıslara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.
9. İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi.
10. Süleymanlar Mahallesi ada 5, parsel 36-39-198-253-255 ve 256’da kayıtlı taşınmazların 08.06.2017 tarih ve 2017-10/116 sayılı karar ile yapılan plan değişikliğine askı müddeti içerisinde yapılan itirazın görüşülmesi.
11. Karadeniz Ereğli Belediyesi Tente ve Sundurmalar Hakkında Usul ve Esasları Uygulama Yönetmeliğinin görüşülmesi.
12. Sözleşmeli personel istihdam edilmesinin görüşülmesi.
13. İmar affından hak sahiplerine devredilecek parsellere ait komisyon raporunun görüşülmesi.

Meclis Hakkında

Bulutlu