Haziran 2017 Meclis İlanı

İ   L  A  N
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 7 Haziran 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Dr.Hüseyin UYSAL

G Ü N D E M

1) Mülkiyeti Belediyemize ait ilçenin Müftü Mahallesi Atatürk Bulvarı No:5 adresinde bulunan taşınmaz ile Kışla Mahallesi Şehit Purhan Özbakır Sokak No:2/1 adresinde bulunan taşınmazın Yaşlılar ve Gençler Dinlenme Evinin bir şubesi olarak çalıştırılmasının görüşülmesi.

2)Belediyemiz 2017 mali yılı gelir tarifesine ilave yapılmasının görüşülmesi.

3)Belediyemiz ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş.(KİPTAŞ) arasında yapılacak olan protokol için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

4)Şahısların imar tadilat taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.

5)İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

6)Resmi kurumlara ait imar tadilat taleplerinin görüşülmesi.

7)Şahıslara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.

8)İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi.

9)İlçenin Bağlık Mahallesi Sebze Pazarı Sokakta bulunan Kdz.Ereğli Belediyesi Pazaryeri (Köylü Pazarı) üzeri çelik konstrüksiyon ile kaplama yaptırılması işi için İller Bankasından kredi alınmasının görüşülmesi.

10)İlçenin Bağlık Mahallesi 1 Nolu Sakindere’de yapılacak olan ıslah çalışması işi için İller Bankasından kredi alınmasının görüşülmesi.

11)İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

12)Belediyemiz ile Enerji-Sa Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında yapılacak olan protokol için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

13)İlçenin Kepez ve Dağlar Mahallelerinde yapılacak olan Kadastro yenileme çalışmaları için bilirkişilerin belirlenmesi.

Meclis Hakkında

Pzt Sal Çrş Prş Cu Cts Pz