Eylül 2019 Meclis İlanı

İLAN
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 4 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 10.30’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Halil POSBIYIK

GÜNDEM

1.Aksa Düzce Ereğli Doğalgaz Dağıtım A.Ş’nin Genel Kurul Toplantılarında Belediyemizi temsil etmek üzere Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

2.Ticari taksi ek şube yerlerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

3.SS 92 Nolu Çilek Özel Halk Otobüsleri Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinin talebi üzerine şehir içi toplu taşıma ücretlerinde değişiklik yapılması talebinin görüşülmesi.

4İlçemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren Özel Halk Otobüslerine ilave yapılmasının görüşülmesi.

5.İlçemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren S plakalı öğrenci servis araçlarına ilave yapılmasının görüşülmesi.

6.Belediyemiz Hukuk İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

7.İlçenin Köseler Mahallesi 1159 ada 8 parselde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait iki katlı taşınmazın Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneğine tahsisinin görüşülmesi.

8.Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet çok amaçlı 4x4 İtfaiye öncü aracı alınmasının görüşülmesi.

9.İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasının görüşülmesi.

10.İlçenin Kepez Mahallesi Hacı Eyüp Sokak No:1/2’de bulunan mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazın 10 yıllığına kiraya verilmesinin görüşülmesi.

11.Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmakta olan 3 adet hizmet aracı satışının yapılmasının görüşülmesi.

yangorselyeni

Meclis Hakkında