Temmuz 2019 Meclis İlanı

İ L A N
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 3 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 10.30’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Halil POSBIYIK

G Ü N D E M

1. Resmi kurumlara ait imar plan tadilat taleplerinin görüşülmesi.

2. Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 adet Çift Kabin Pikap aracının alınmasının görüşülmesi.

3. Ödenek aktarması yapılmasının görüşülmesi.

4. Belediyemiz Mezarlıklar Müdürlüğü Görev, Yetki, Sorumluluk ve Çalışma Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

5. Kdz.Ereğli Belediyesi sınırları içerisinde çalışan S plakalı öğrenci servis araçlarının koltuk kapasitelerinin belirlenmesinin görüşülmesi.

6. Mülkiyeti Belediyemize ait ilçenin Kışla, Kepez ve Ören Mahallerinde bulunan 4 (dört) adet caminin Diyanet İşleri Başkanlığına tahsisinin görüşülmesi.

7. Kdz.Ereğli (Zonguldak) Katı Atık Rehabilitasyonu İnşaatı işinin tasfiyesinin görüşülmesi.

8. Ereğli Belediyesi Personel Limited Şirketi ana sözleşmesinde değişiklik yapılmasının görüşülmesi.

9. Kent Meydanı (Belediye Hizmet Binası, Yer altı Otoparkı ve Kent Meydanı Peyzaj) Düzenlemeleri projelerinin hazırlanması işi için Belediyemiz ile İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) arasında yapılacak olan protokollerin imzalanabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi.

10. İç Anadolu Belediyeler Birliğine üye olunmasının görüşülmesi.

11. İlçenin çeşitli mahallelerinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait yoldan ihdas parsellerin satış veya takasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

12. Yurt dışı izni alınmasının görüşülmesi.

yangorselyeni

Meclis Hakkında