Mart 2019 Meclis İlanı

İLAN
KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

5393 Sayılı Yasanın 20 ve 21.maddeleri gereğince; Belediye Meclisimiz 6 Mart 2019 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Kültür Merkezi Nikâh Salonunda aşağıdaki gündemle toplanacağından, Belediye Meclis Üyelerinin belirli gün ve saatte hazır bulunmaları ilan olunur.

Dr.Hüseyin UYSAL

GÜNDEM

1.İlçenin Müftü Mahallesi eski terminal alanında Kent Meydanı, Yer altı Otoparkı ve İbadet Alanı imar planı değişikliğine askı müddeti içerisinde yapılan itirazın görüşülmesi.

2.İlçemiz Süleymanbeyler Köyündeki Belediyemizin içme suyu arıtma tesisinden branşman hattı bırakılan köylere içme suyunun arıtma maliyetinden verilmesi ve verilecek olan suyun ton fiyatının görüşülmesi.

3.Şehirlerarası Otobüs Terminalinin yeni yerine taşınması nedeniyle; çevre yolu tamamlanıncaya kadar ticari taksi ek durak yer taleplerine ait komisyon raporunun görüşülmesi.

4.Batı Karadeniz Romanlar Derneğine yer tahsisi yapılmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

5.112 Acil Hizmetleri için yer tahsisi yapılmasına ait komisyon raporunun görüşülmesi.

yangorselyeni

Meclis Hakkında