Kdz.Ereğli Belediyesi Bakaf Fuarında

Kdz.Ereğli Belediyesi’nin de katılımcılar arasında   bulunduğu İstanbul'da bu yıl ilki düzenlenen  ve Türkiye'nin bölgesel fuarı olma özelliğini taşıyan Batı Karadeniz Turizm Tanıtım ve İşbirliği Fuarı (BAKAF)  İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyarete açıldı.

Kdz.Ereğli Belediyesi standında Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Vekili Ersin Kaya tarafından ağırlanan ilk konuk, Katar Ticaret ve Sanayi Odası Dış İlişkiler Müdürü Ahmed Abunahia oldu.

Ayrıca Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından açılan stand fuarın ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı.

Batı Karadeniz bölgesinin turizm potansiyeline katkı sağlamayı hedefleyen ve Türkiye'nin ilk bölgesel fuarı olma özelliğini taşıyan BAKAF, 30 Haziran tarihine kadar İstanbul Fuar Merkezi'nde ziyarete açık olacak.

• 16 Temmuz 2018

Rain 28°C 22°C