Kdz. Ereğli Belediyesi, Açık Su Yüzme Yarışları Düzenleniyor

Kdz. Ereğli Belediyesi Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışları kayıtları bugün başladı.

Kdz. Ereğli Belediyesi ve İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübünün bir organizasyonu olan açık su yüzme yarışlarının kayıtları başladı.

Kayıtların 01 Haziran -10 Haziran 2018 tarihleri arasında http://www.istanbulyildizlar.com adresine yapılacağı bildirildi.

KATILIM KOŞULLARI

Karadeniz Ereğli Belediyesi Uluslararası Açık Su Yüzme Maratonu’na 2017 – 2018 sezonu geçerli vizeli yüzme sporu lisanslı sporcular aday olabilir.

Başvurular www.istanbulyildizlar.com sitesinden soldurularak, yine aynı siteden gerekli belgelerin gönderilmesi ile yüzücü adayı olunur.

Başvuru belgelerinin eksiksiz gönderimi ile kayıt tamamlanmış olur.

Gerekli Belgeler

1. İmzalı kayıt formu

2. Nüfus cüzdanı fotokopisi

3. Vize lisans fotokopisi

4. 18 yaş altı yüzücüler için veli izin belgesi

5. Banka Dekontu

Karadeniz Ereğli Belediyesi Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışı’na katılmayı hak eden yüzücülerin kesin listesi, 15 Haziran 2018 tarihinde www.istanbulyildizlar.com adresinde yayınlanacaktır.

Çoğunlukla Bulutlu

Çoğunlukla Bulutlu