Kdz. Ereğli Belediyesi Futbol Turnuvası 8 Nisan’da Başlıyor

turnuvakapak

Kdz. Ereğli Belediyesince geçen yıl ilki gerçekleşen ve personel kaynaşmasını ön plana çıkarmayı amaçlayan Futbol Turnuvası’nın ikincisi , 9 Nisan Pazartesi günü başlıyor.

Biri 7, diğeri 6 olmak üzere 13 takımın 2 ayrı grupta mücadele edeceği ve Kışla Kdz. Ereğli Belediyespor tesislerinde gerçekleşecek turnuvanın fikstür çekimi bugün yapıldı.

Buna göre turnuvada, A Grubunda; Temizlik İşleri, Mali Hizmetler, Özel Kalem, Kanalizasyon, Su Arıza, Zabıta ve İtfaiye Müdürlüğü, B Grubunda ise Fen İşleri, İşletme İştirakler, Ulaştırma, Endeks, Park Bahçeler ve İmar Müdürlüğü mücadele edecek.

Turnuva 9 Nisan Pazartesi günü sat 18.00’de Özel Kalem – İtfaiye ve 19.00’da Su Arıza –Mali Hizmetler karşılaşmaları ile başlayacak.

Turnuva statüsü gereği gruplarını ilk 4 sırada tamamlayacak takımlar bir üst tura yükselecek.

Turnuva da çeyrek final maçları 7-8 Mayıs

• 16 Temmuz 2018