Basına Ve Kamuoyuna

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Kdz. Ereğli Belediyespor’un “Haydi Kdz. Ereğli takımına destek ol.” sloganı ile başlattığı kampanya devam ederken, bir takım kişi ya da kişilerin, bazı Belediye Başkan Yardımcılarımız ve kulübümüzün adını kullanarak, aralarında ilçemizin tanınmış iş adamlarının da olduğu isimlerden yardım talebinde bulunduğu belirlenmiştir.

Kulübümüzün düzenlediği kampanya gönüllü katılımcıları kapsamakta olup, hiçbir şekilde sözlü talep içermemektedir.

Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık girişiminde bulunan şahsılara asla itibar etmemelerini rica eder, kamuoyuna saygıyla hatırlatırız.

Hüseyin Uysal

Kdz. Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı