Kdz. Ereğli Belediyesi Emitt 2018’e Katılıyor

Kdz. Ereğli Belediyesi, 25 – 28 Ocak 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek ve dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan 22. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılıyor.

Kdz. Ereğli Belediyesi 80’in üzerinde ülkeden 5 bin firma ve markayı bir araya getirecek EMITT 2018’de ilçenin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünlerini sergileyecek.

Turizm fuarcılığında dünyanın 5’inci büyük fuar organizasyonunu olan EMITT fuarında Kdz. Ereğli Belediyesi’nin de yerini alacağını söyleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “İlçemizin var olan güzelliklerini ortaya çıkaracak bir yol haritası üzerinde çalışmalarımız sürerken, bu organizasyonu ilçemizin tanıtımı adına önemsiyoruz. Kdz. Ereğli’nin turizmde hak ettiği seviyeye gelmesi için çabamız sürerken, başta İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz olmak üzere, tüm EMİTT katılımcılarını Hall 3’de bulunan standımıza davet ediyorum.” dedi.

Çoğunlukla Güneşli

Çoğunlukla Güneşli