Karacan’dan Başkan Uysal’a Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan Kdz.Ereğli Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a çalışmalarında başarılar diledi..

AK Parti Sivil Toplum Kuruluşları ve Halkla İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Kdz.Ereğli Belediyesini ziyaret etti.

Sivil Toplum örgütleriyle istişarelerde bulunmak ve çeşitli ziyaretler için Zonguldak’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, Kdz.Ereğli temasları kapsamında Kdz.Ereğli Belediyesini de ziyaret etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri tarafından Belediye girişinde karşılanan Karacan, Başkan Hüseyin Uysal’a çalışmalarında başarılar diledi.

Kdz.Ereğli halkına sevgi ve selamlarını ileten Karacan; “Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum. Hizmetlerinizde Allah muvaffak etsin” dedi.

Karacan’ın Kdz.Ereğli Belediyesi ziyaretine AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Özcan Ulupınar ve Faruk Çaturoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eşlik etti.

• 21 Temmuz 2018

Rain 28°C 23°C