Başkan Uysal, Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla basın yayın kuruluşları temsilcileri, gazeteciler dernek başkanları ve gazeteciler ile yemekte bir araya geldi.

Gazetecilerin kamuoyu ve halkı aydınlatma adına bazı zorluklar yaşadığına dikkat çeken Başkan Uysal, gazetecilerin çalışma ve ekonomik koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini vurguladı. Belediye olarak çalışan gazetecilere her zaman destsek olduklarının altını çizen Başkan Uysal, şehrin ve ülkenin gelişmesinin yerel basınla yol alacağını ifade etti.

Yemeğe katılan gazeteciler dernek başkanları da her zaman ayrım yapmadan gazetecileri bir araya getiren Başkan Uysal’a teşekkür ettiler.

Yemeğe; Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Daire Müdürleri, Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık, Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Necati Günay, Kozlu Gazeteciler Derneği Başkanı Tansel Kardeş, Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, yerel ve yaygın basının temsilcileri, basın ve yayın kuruluşlarında görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı.

Gece yemeğe katılan gazetecilere hediyeler verilmesiyle sona erdi.

• 21 Temmuz 2018

Rain 28°C 23°C