Kudüs Konusunda Hassasız

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Aralık Ayı Toplantısı’nın 2. Oturumu yapıldı. Başkan Uysal gündem dışı konuşmasında dünya gündemine yerleşen Kudüs konusundaki hasiyete vurgu yaptı.

KUDÜS KONUSUNDA HASSASIZ

Başkan Uysal, ilçede düzenlenen etkinlikle Kdz. Ereğli Belediyesi Oturarak Voleybol Takımı’nın fiziksel engelliler turnuvasında Filistin Milli Takımı’nı Ereğli’de misafir ettiğini hatırlatarak “İslam Coğrafyası için son derece önemli olan Kudüs konusundaki Cumhurbaşkanımız, başbakanımız ve hükümetin hassasiyetine katılıyoruz. İslam Coğrafyasındaki birliktelik açısından Kudüs çok büyük bir öneme sahip.” diye konuştu.

GENÇ KIZLARA ÖDÜL

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, 2016-2017 sezonu Genç Kızlar Türkiye Şampiyonu olan Kdz. Ereğli Belediyespor Genç Kız Futbol Takımının, 18 tam Cumhuriyet altını ile ödüllendirilmesine oy birliği ile karar verdi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, şampiyona boyunca oynadığı 9 maçta 65 gol atıp sadece 2 yiyerek Türkiye Şampiyonu olan Genç Kızlar Futbol Takımı’nda başarıda emeği geçenleri kutladı.

Öte yandan Kdz. Ereğli Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı 3. Oturumu 08 Aralık 2017 Cuma günü (Yarın) yapılacak.

Pzt Sal Çrş Prş Cu Cts Pz