Dilenciden Tarihi Eser Çıktı!

ZABITANIN DİLENCİ DENETİMİNDE TARİHİ ESER ELE GEÇİRİLDİ..

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün dilencilere yönelik yaptığı uygulamada, bir dilencinin üzerinde tarihi madalyon ve sikke ele geçirildi.

Kdz.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde dilencilere yönelik başlattığı uygulama kapsamında, bir dilencinin üzerinden tarihi eser ele geçirildi.

Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, ekiplerin ilçe genelinde dilencilere yönelik uygulama yaptıklarını belirterek; “Hamamüstü sokak ve Tulumba sokak üzerinde şehir dışından geldiklerini tespit ettiğimiz H.D.,Y.T.,A,T, ve S.D. isimli dilencilerin üzerlerinde bayan zabıta memuru ekiplerimiz yaptıkları aramada bir miktar para ile H.D.’nin üzerinde 1 adet tarihi madalyon ve 1 adet tarihi sikke ele geçirdiler” dedi.

Zabıta Müdürlüğüne getirilerek üzerlerindeki bir miktar paraya da el konulan H.D.,Y.T.,A,T, ve S.D., daha sonra ifadeleri alınmak üzere polis ekiplerine teslim edilirken tarihi eserler tutanak karşılığında Müze Müdürlüğüne teslim edildi.

Açık

Açık