Belediye Hizmet Binası

yenibelediyehizmetbinasi1

Yeni Kdz.Ereğli’ye,

Yeni BELEDİYE BİNASI kazandırdık..

Devrim Bulvarı üzerinde bulunan ve şehrin yönetimine 50 yıldan fazla ev sahipliği yapan 6 katlı Belediye hizmet binası, 100 bin nüfusu aşan Kdz.Ereğli’nin ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelmiş, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın üst katlara çıkmakta zorlandığı, dar ve sıkışık koridorları nedeniyle de hizmet talebinin tam karşılanamadığı bir durumda idi. İlk iş olarak yeni Kdz.Ereğli’ye yeni bir Belediye Binası kazandırmakla yola çıktık..

yenibelediyehizmetbinasi2

Önceki yönetimden inşaatı yüzde 40 oranında bitmiş hali ile devir aldığımız pazaryerindeki esnafların taşınması için AVM olarak yapımına başlanan binayı tamamlayarak belediye hizmet binasına dönüştürdük. Belediyemizin hizmet birimlerini tek çatı altında toplayarak hizmet akışı ve birimler arası diyalogu sağladık. Yürüyen merdivenleri, asansörleri ve geniş koridorlarıyla engelli ve yaşlılarımızın tüm iş ve işlemlerini daha rahat bir ortamda yapabilecekleri yeni Belediye Binasını kazandırdık.

yenibelediyehizmetbinasi3

fotografgalerisi