Belediyeden Kadınlara Yönelik ‘Kendin Yap’ Etkinliği..

Karadeniz Ereğli Belediyesi
Tarih: 01 Kasım 2018 13:00

Yer: Cumhuriyet Halk Evleri

BELEDİYEDEN KADINLARA YÖNELİK ‘KENDİN YAP’ ETKİNLİĞİ..

Kdz.Ereğli Belediyesi, Cumhuriyet Halk Evlerinde kadınlara yönelik tamamen doğal ürünlerle temizlik malzemeleri nasıl yapılır etkinliği düzenliyor. Atölyelere katılımın sınırlı olacağı etkinlik için son başvuru tarihleri, Doğal Temizlik Atölyesi için 30 Ekim Salı günü, Doğal Bakım ve Güzellik Atölyesi için 9 Kasım Cuma günü olacak.

Kdz.Ereğli Belediyesi ve Bütünsel Yaşam Danışmanı Şebnem Yıldırım tarafından Cumhuriyet Halkevleri’nde kadınlara yönelik Doğal Temizlik, Doğal Güzellik ve Bakım Atölyeleri etkinliği düzenlenecek.

İlki 1 Kasım Perşembe günü saat 13.00’de Merkez Cumhuriyet Halkevleri’nde düzenlenecek olan Doğal Temizlik Atölyesinde, tamamen doğal ürünlerle temizlik malzemelerinin yapımı kadınlara anlatılacak.

“Kendin Yap” sloganı ile yola çıkan Yaşam Danışmanı Şebnem Yıldırım, ikincisini de Belediyemiz organizasyonu ile 13, 14 ve 15 Kasım tarihlerinde saat 13.00’de Merkez Cumhuriyet Halkevleri’nde düzenleyecek. Doğal Güzellik ve Bakım Atölyelerinde güzelliğin ve bakımın doğal ürünlerle oluşturmanın formülü katılımcılarla paylaşılacak.

Atölyelere katılımın sınırlı olacağı etkinlik için son başvuru tarihleri, Doğal Temizlik Atölyesi için 30 Ekim Salı günü, Doğal Bakım ve Güzellik Atölyesi için 9 Kasım Cuma günü olacak. Başvuru için Cumhuriyet Halk Evlerine veya 0372 316 24 60 nolu telefona yapılabilir.

kendinyap1

Tüm Tarihler