cenaze

Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını yürekten paylaşıyorum.

Kaybettiğimiz kişilere Cenab-ı Allah'tan Rahmet, başta aile efradı olmak üzere  tüm yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Başımız sağolsun...

Halil POSBIYIK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı

Son 1 haftada Kaybettiklerimiz

ADI TARİHİ KİMLİĞİ
Ali ERSÖYLEYEN 15.04.2021
(Perşembe)
Topçalı Mahallesi Sakinlerinden; Merhume Hava Ersöyleyen’in Eşi; Selim Ve Osman Ersöyleyen İle Sevda Ve Ayten Yağmuroğlu’nun Babaları; İsmail Ve Osman Yağmuroğlu’nun Kayınpederleri Ali ERSÖYLEYEN Vefat Etmiştir.
Özay İSKENDER 15.04.2021
(Perşembe)
Bağlık Mahallesi Sakinlerinden, Jet Kuru Temizleme Sahibi Merhum Hasan İskender’in Eşi; İbrahim İskender,Zuhal Çankaya,Nihal İskender Ve Nihat İskender’in Anneleri; Ganime İskender Ve Esin İskender’in Kayınvalideleri  Özay İSKENDER Vefat Etmiştir.
Yücel SARAÇOĞLU 15.04.2021
(Perşembe)
Müftü Mahallesi Filtepe Sokak  Sakinlerinden; Merhum İlyas Saraçoğlu Ve Merhume  Şerife Saraçoğlu’nun Oğulları; Merhum Yüksel Saraçoğlu,  Merhum Mehmet Saraçoğlu Ve Müzeyyen Alparslan’ın Kardeşleri; Gülsen Saraçoğlu’nun Eşi; Yusuf Ve Aslı Saraçoğlu’nun Babaları; Hasan  Alparslan’ın Dayısı; Umut, Bülent, Oktay, İlyas Ve Kaan Saraçoğlu’nun Amcaları Yücel SARAÇOĞLU Vefat Etmiştir.
İsmet AKTAŞ 14.04.2021
(Çarşamba)
Aktaş Şeyhi Torunu Merhum Kunduracı Niyazi Aktaş Ve Merhume Saliha Aktaş’ın Oğulları; Hikmet Köseoğlu’nun Kardeşi; Beyhan Kuzu Ve İlhan Demirsu’nun Ağabeyleri;Ayten Aktaş’ın Eşi; Saliha Aktaş Yorulmazer, Belgin Küllü, Neşe Ertürk Ve  Esra Aktaş Oğuz’un Babaları; Tufan Küllü, Avk. Ercüment Yorulmazer, Nezir Ertürk Ve Egemen Oğuz’un Kayınpederleri;     Tuğrul Demirsu’nun Eniştesi; Mukaddes, Erdem, İsmail, Okan, Tuğçe Ve Tuğba’nın Dayıları; İrem,Kerem,Alp,Efe  Ve Yaman’ın Dedeleri Şehrimiz Eski Esnaflarından İsmet AKTAŞ Vefat Etmiştir.
Murat YILDIZ 14.04.2021
(Çarşamba)
Akarca Mahallesi Muhtar Remzi Atalay Caddesi Sakinlerinden; Merhum Selahattin Yıldız Ve Merhume Ayşe Yıldız’ın Oğulları; Habibe Türkyılmaz,Seher Kurt Ve Zehra Yıldız’ın Kardeşleri ; Dilek Yıldız’ın Eşi; Selahattin Kutay Yıldız’ın Babası  Murat YILDIZ Vefat Etmiştir.
Safiye IVAK 14.04.2021
(Çarşamba)
Sarıkokmaz Mahallesi Abalı Sokak Sakinlerinden; Merhum Boyacı Ali Ivak’ın Eşi; Gülşen, Sakine, Hülya, Ali Ve Gül Ivak’ın Anneleri; Ayşe Ivak’ın Kayınvalidesi; Mert, Atakan, Safiye Ve Ege’nin Anneanneleri; Ege Ve Bahar Efe’nin Babaanneleri   Safiye IVAK Vefat Etmiştir.
Şevket CEBECİK 13.04.2021
(Salı)
Gülüç Çengel Mahallesi Sakinlerinden  Ve Karabük Yenice Eşrafından ; Hatice Cebecik’in Eşi; İsmail Cebecik,Zuhal Yalçın Ve Nihal Cebecik’in Babaları; Erdemirden Emekli Şevket CEBECİK Vefat Etmiştir
Şaziye ÖZCAN 12/04/2021
(Pazartesi)
Sarıkokmaz Mahallesi Sakinlerinden; Merhum İsmail Özcan’ın Eşi; Gülay Akyar,Türkan Karakurdu Ve Hatice Özcan’ın Anneleri; Eski Sarıkokmaz Mahallesi Muhtarı Merhum Recep Akyar Ve Fuat Karakurdu’nun  Kayınvalideleri Şaziye ÖZCAN Vefat Etmiştir.
Eyüp ÇUBUKÇUOĞLU 12/04/2021
(Pazartesi)
Çaylıoğlu Düzpelitköyü Eşrafından ; Sinan,Muharrem Ve Muhittin Çubukçuoğlu’nun Babaları; İbrahim Oğlu Eyüp ÇUBUKÇUOĞLU Vefat Etmiştir.
Seher ÖZTÜRK 12/04/2021
(Pazartesi)
Uzunmehmet Mahallesi Okkalı Sokak Sakinlerinden; Gümüşhaneliler Derneği Önceki Dernek Başkanı  Lokman Öztürk  , Hüseyin Öztürk,Esengül Öztürk Ve Ayşegül Öztürk’ün Anneleri; Temel Öztürk’ün Eşi Seher ÖZTÜRK  Vefat Etmiştir.
Celal YILDIRIM 12/04/2021
(Pazartesi)
Çaylıoğlu Alacabük Köyü Sakinlerinden; Yaşariye Yıldırım’ın Eşi; Şenol Recep Ve Tuncay Yıldırım’ın Babaları; Hasan Hüseyin Ve Nevzat Yıldırım’ın Kardeşleri; Şendoğan Yıldırım’ın Amcası Celal YILDIRIM Vefat Etmiştir.
İdris KÖMÜRCÜ 12/04/2021
(Pazartesi)
Kandilli Esnaflarından Merhum Mehmet Kömürcü Ve Merhume Kübra Kömürcü’nün Oğulları; Mustafa ,Mehmet Ve İbrahim Kömürcü’nün Ağabeyleri; Fatma Kömürcü’nün Eşi; Murat Kömürcü’nün Babası; Betül Kömürcü’nün Kayınpederi; İzel Ve Beliz Kömürcü’nün Dedeleri; Feriha İbşiroğlu,Sinan Ve Salih Kömürcü; Mümtaz Atay,Hava  Kocatürk, Merhume Halime Aldemir Ve Merhume Zehra Ersarı’nın Yeğenleri; Belediyemiz Çalışanlarından Tarık Ünlü’nün Dünürü İdris KÖMÜRCÜ Vefat Etmiştir.
Zülfiye AKBAŞ 09.04.2021
(Cuma)
Kışla Mahallesi Sakinlerinden; Merhum İsmail Akbaş’ın Eşi; Mustafa Akbaş, Muharrem Akbaş, Mehmet Akbaş,Ayşe Kaya, Şerife Yıldız Ve Hatice Demirtaş’ın Anneleri Zülfiye AKBAŞ Vefat Etmiştir.
Yaşar AYTEKİN 09.04.2021
(Cuma)
Elmatepe Mahallesi Sakinlerinden; Merhume Nazmiye Aytekin’in Eşi; Cengiz Aytekin,Hakan Aytekin Ve Merhume İmran Taşpınar’ın  Babaları; Şerife Ve Şehriban Aytekin’in Kayınpederleri; Sanayi Eşrafından İsmail Ve Mustafa Aytekin’in Ağabeyleri; Caner Ve Ceren Aytekin, Ebru Kandil,Duygu Akkaş, İrem Karadağ, Metin Ve İlhan Taşpınar’ın Dedeleri;  Sanayi Eşrafından Memduh,Muharrem,Emrah Ve Ayhan Aytekin’in Amcaları Postacı Yaşar AYTEKİN  Vefat Etmiştir.
Hasan KAPAN 08.04.2021
(Perşembe)
Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak Sakinlerinden; Feniye Kapan’ın Eşi; Pazaryeri Esnaflarından Murat Kapan,Hüseyin Kapan, Gülşen Kapan Ve Çiğdem  Türkoğlu’nun Babaları; Cemile Kapan Ve Halime Kapan’ın Kayınpederleri; Gazeteci Fikri Kapan ,Belediyemizden Emekli Zeki Kapan,Pazaryeri Esnaflarından Habil Kapan,Merhum Mustafa Kapan,Engin Kapan,Makbule Erol  Ve Fikriye Karaca’nın Amcaları; Sait Karaca Ve Aysel Keskin’in Dayıları; Hasan, Uğur,Cansu Ve Vildan Kapan,Yiğitcan Torlak,Gizem Türkoğlu Ve Berrin Uysal’ın Dedeleri Pazaryeri Esnaflarından Hasan KAPAN Vefat Etmiştir.
Mehmet METE 08.04.2021
(Perşembe)
Bağlık Mahallesi Sakindere Sokak Sakinlerinden; Sevgi Mete’nin Eşi; Özlem Ve Murat Mete’nin Babaları; Metin, Atilla, Tanzer,Hatice,Münevver Ve Mete Elektroniğin Sahibi Taner Mete’nin Ağabeyleri Mehmet METE Vefat Etmiştir.

Nisan 2021 Vefat Edenler

Mart 2021 Vefat Edenler