cenaze

Yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını yürekten paylaşıyorum.

Kaybettiğimiz kişilere Cenab-ı Allah'tan Rahmet, başta aile efradı olmak üzere  tüm yakınlarına da sabırlar diliyorum.

Başımız sağolsun...

Halil POSBIYIK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı

Son 1 haftada Kaybettiklerimiz

Adı Tarihi Kimliği Cenaze İşlemleri
Satılmış DURGUT 19.06.2019
(Çarşamba)
Hacıuslu Köyü Sakinlerinden; Mehmet,Recep Ve Ercan Durgut’un Babaları;Aydın Ve Kadir Taşkıran’ın Kayınpederleri Satılmış DURGUT Vefat Etmiştir. Merhumun Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Köy Mezarlığında Toprağa Verilecektir.
Mahmure TEMEL 19.06.2019
(Çarşamba)
Kadıtarlası Süleymanlar Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Veysel Kaptan’ın Kızı; Filiz Keskin,Firdevs Top Ve Hülya Kıroğlu’nun Anneleri; Şerafettin Keskin,Mustafa Top Ve Şinasi Kıroğlu’nun Kayınvalideleri; Veysel Bayramoğlu,Ertuğrul Bayramoğlu,Merhum Namık Bayramoğlu Ve Merhum Şevki Bayramoğlu’nun Halaları; Demiryollarından Emekli Merhum Abdurrahman Temel’in Eşi Mahmure TEMEL Vefat Etmiştir. Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir.
Abdurrahman İNAÇ 18.06.2019
(Salı)
Akarca Mahallesi(Kadıtarlası) Erdemyuva Evleri Sakinlerinden; Merhum Hamit İnaç Ve Merhume Zeynep İnaç’ın Oğulları; Perihan İnaç’ın Eşi; Nuray Koçsan, Harun İnaç Ve Enes İnaç’ın Babaları; Mustafa İnaç’ın Kardeşi; Ayşe Aktaş’ın Eniştesi; Şaban Koçsan,Derya İnaç Ve Zeynep İnaç’ın Kayınpederleri Abdurrahman İNAÇ Vefat Etmiştir. Merhumun Cenazesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Kestaneci Mah. Mezarlığında Toprağa Verilecektir.
Ayşe UZUNMEHMET 18.06.2019
(Salı)
Akm Teras Kafeterya İşletmecisi Merhum İsmail Uzunmehmet’in Eşi; Merhum Kebapçı Hafız’ın Kızkardeşi; İbrahim Uzunmehmet’in Yengesi; Zeynep Bıçakçı,Songül Genç, Yücel Uzunmehmet Ve Hasan Uzunmehmet’in Anneleri; Erol Genç’in Kayınvalidesi Ayşe UZUNMEHMET Vefat Etmiştir Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir
Rıfat TABAN 18.06.2019
(Salı)
Gülüç Beldesi Çengelburnu 4. Blok Eski Sakinlerinden  Ve Orhanlar Mahallesi Sakinlerinden; Havva Taban’ın Eşi; Merhum Armağan Taban,Erol Taban,Fatoş Sağlam Ve Sevgi Durusoy’un Babaları Rıfat TABAN Vefat Etmiştir Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir
Kadir YAZGAN 18.06.2019
(Salı)
Kandilli Beldesi Gökçeler Mahallesi Sakinlerinden; Cemile Özmen Ve Emine Demircan’ın Babaları; Ergün Özmen Ve İbrahim Demircan’ın Kayınpederleri;Ersen Yazgan’ın Eşi Kadir YAZGAN Vefat Etmiştir Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Kandilli Gökçeler Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Mahalle Mezarlığında Toprağa Verilecektir. Cenazeye Katılmak İsteyenler İçin Saat 11:30’da Eski Terminal Arkası Dürümcü Önünden Araç Kaldırılacaktır
Hasan ÖZCAN 17.06.2019
(Pazartesi)
Dağlar Mahallesi Sakinlerinden; Merhum Nazım Ve Merhume Emine Özcan’ın Oğulları; Lütfi Özcan,Fikri Özcan,Şükrü Özcan,Nuri Özcan Ve Gülten Çelikkol’un Babaları; Cam Kafe Çalışanlarından Arif Çelikkol’un Kayınpederi; Belediyemiz Yazı İşleri Müdürü Funda Demirkol Ve Cengiz Demirkol’un Dayıları; Recep Özcan,Nazım Özcan Ve Mustafa Özcan’ın Amcaları; Merhum Tahsin,Mustafa,Ahmet Ve Ayşe’nin Kardeşleri; Zakire Özcan’ın Eşi Hasan ÖZCAN Vefat Etmiştir. Merhumun Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Dağlar Mahallesi Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Mahalle Mezarlığında Toprağa Verilecektir.
Hatice HANIM 17.06.2019
(Pazartesi)
  Meryem Gültekin Ve Muhammet Ayaz’ın Ablaları; Hakan,Serkan,Elif Ve Gökhan Günay’ın Anneleri; Ereğli Bölücek Köyünden Hatice HANIM Vefat Etmiştir. Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Alaplı Gürpınar Köyünde Toprağa Verilecektir.
Cengiz KURMUŞ 17.06.2019
(Pazartesi)
Kdz.Ereğli Belediyesi Eski Meclis Üyelerinden İffet Kurmuş’un Eşi; Özgür Ve Kaan Kurmuş’un Babaları; Emekli Avukat Cengiz KURMUŞ Vefat Etmiştir Merhumun Cenazesi Saat15:00’te Bodrum Yalıkavak Sandima Mezarlığında Toprağa Verilecektir
Yurdanur YILDIZ 16.06.2019
(Pazar)
Ereğli Eşrafından Fotoğrafçı Hayri Yıldız’ın Eşi; Yurdasen Toprak ; Yurdagül Yılmaz Ve Yücel Yıldız’ın Anneleri; Halil Yılmaz,Lütfü Toprak Ve Gülseren Yıldız’ın Kayınvalideleri; Mehmet Ve Emre Yılmaz İle Başak Toprak’ın Anneanneleri; Devrim Ali Ve Eylem Azat Yıldız’ın Babaanneleri Yurdanur YILDIZ Vefat Etmiştir. Merhumenin Cenezesi Bugün İkindi Namazına Müteakip Bozhane Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra Şehir Mezarlığında Toprağa Verilecektir
Nazik KALKAN 16.06.2019
(Pazar)
Ereğli Eşrafından Stad Otel Sahibi Merhum Halil Kalkan’ın Eşi; İsmet,İhsan Ve Mehmet Kalkan’ın Anneleri; Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Müdürü Abdullah Hasçelik’in Kayınvalidesi Nazik KALKAN Vefat Etmiştir Merhumenin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Sarıkokmaz Mah. Merkez Camiinde Kılınacak Cenaze Namazının Ardından Sarıkokmaz Mah. Aile Mezarlığında  Toprağa Verilecektir.
Hasan AKBAŞ 16.06.2019
(Pazar)

Kepez Mahallesi Sakinlerinden; Muzaffer Akbaş Ve Şerife Akbaş’ın Oğulları; Şaziye,Hüseyin Ve Erdoğan Akbaş’ın Kardeşleri; Muhammet Ve Melih Akbaş’ın Babaları; ; Ayşe Akbaş’ın Eşi; Erdemir Genel Formeni  Hasan AKBAŞ Vefat Etmiştir.

Merhumun Cenazesi Bugün Saat 11: 00’de Kepez Mah. Mustafa Akay Sokak’taki Evinin Önünden Alındıktan Sonra Öğle Namazına Müteakip Ova Köyü Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Günay ÇELEBİ 16.06.2019
(Pazar)
Alaplı Karşıyaka Sakinlerinden; Merhum İsmail Çelebi’nin Eşi; Oktay,Okan,Oya Ve Olcay’ın Anneleri Günay ÇELEBİ Vefat Etmiştir Merhumunin Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip  Alaplı Merkez Camiinde Cenaze Namazı Kılındıktan Sonra 690 Evler Mezarlığında Toprağa Verilecektir.

Haziran 2019 Vefat Edenler

Mayıs 2019 Vefat Edenler